De Opvoedingswinkel

Voor alle opvoedingsverantwoordelijken met kleine of grote zorgen

Opvoeden doe je elke dag. Het is leuk en uitdagend maar niet altijd even gemakkelijk. Elke opvoedingsverantwoordelijke heeft wel eens twijfels, onzekerheden en vragen. Bij Opvoedingswinkel Noord-Limburg kan je terecht met al jouw vragen over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren tussen 0 en 24 jaar. Nood aan een luisterend oor, praktische tips, iemand die even meedenkt … ? Je bent bij ons aan het juiste adres! We denken graag mee en zoeken samen naar een antwoord op jullie vraag!

De ondersteuning van de Opvoedingswinkel is steeds gratis, snel toegankelijk, vrijwillig en anoniem. Er worden geen dossiers opgemaakt. 

De Opvoedingswinkel is het een gezamenlijk initiatief van de CKG’s ‘De Hummeltjes’ en ‘De Stap’ met de gemeenten Bocholt, Bree, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Peer,  Pelt, Lommel en Oudsbergen.  We hebben onze standplaats in de Bermstraat 9/2 te Pelt, maar zijn met lokale activiteiten en consultatiemogelijkheid aanwezig in alle deelnemende gemeenten.

De Opvoedingswinkel Noord-Limburg werkt enkel op afspraak. Je kan hiervoor telefonisch of via het contactformulier contact nemen. Wekelijks is er op maandagnamiddag van 13u tot 16u telefonische permanentie. Er is dan steeds één van onze medewerkers telefonisch bereikbaar op het nummer 011/ 39 32 72.

Benieuwd hoe het allemaal in zijn werk gaat?

Lees hier: Ervaringen van een ouder

Op zoek naar een leuke activiteit? Download hier onze gratis bundel Budgetvriendelijke uitstapjes 2021-06-28